Powered by Smartsupp

Koken met Noordzeevis

Oostende

Tong, schelvis, rog of rode poon, zeewolf, wijting, schol of tongschar. Vissen uitpluizen, betasten en herkennen. Waar leven ze? Hoe groot zijn ze? Welke vinnen, schubben, graten vind je terug? Welke vis eet je best met respect voor onze toekomst? In de kinderkeuken van Horizon Educatief helpen de leerlingen bij het bereiden van een smakelijke waaier aan kindvriendelijke visrecepten. Ze maken kennis met de wereld van vis en genieten van een zelfgemaakt visgerecht.

Nuttige informatie

  • Leeftijd:
    lager onderwijs
  • Duurtijd:
    2u.
  • Aantal:
    min. 10 deelnemers
    max. 25 deelnemers
    max. 1 sessie gelijktijdig
  • Seizoen:

    1 november tot 31 maart (winter)
    NIET in juli of augustus of tijdens schoolvakanties

Nuttige informatie

  • Prijzen:
    € 8 / deelnemer
    + 20% administratieve kost
  • Bereikbaarheid:
    tram (7 min.) + te voet (248m - 4 min.)
    Tramhalte: Oostende Oosteroever
    Plan je rit met De Lijn Routeplanner.
  • Tip:
    Bij de kleinsten is het aangeraden om een extra begeleider mee te brengen.

Overtuigd? Of heb je nog vragen?

Bekijk onze pagina met praktische info