Powered by Smartsupp

Koken Met Zeewier

Oostende

Zeewieren en algen komen overal ter wereld voor in zoet, brak en zout water. Maar ook in ons dagelijks leven zijn ze in allerlei producten te vinden. Wist je dat er zeewier in verf, cosmetica en medicijnen verwerkt zit? Ook in de keuken wordt zeewier steeds populairder. Zeewier zit boordevol eiwitten en kan dienst doen als vlees- en zoutvervanger. In deze vegetarische kookworkshop door Horizon Educatief koken jullie er zwierig op los met zeewier als basisingrediënt. Je gaat creatief aan de slag met verschillende soorten zeewier. Sushi maken hoort er zeker bij, maar we verrassen je smaakpapillen met heel wat nieuwe recepten. Ontdek de voordelen van dit zilte goud en proef de groente van de toekomst in deze actieve workshop.

Nuttige informatie

  • Leeftijd:
    lager onderwijs
  • Duurtijd:
    2u.
  • Aantal:
    min. 10 deelnemers
    max. 25 deelnemers
    max. 1 workshop gelijktijdig
  • Seizoen:
    1 november tot 31 maart (winter)
    NIET in juli of augustus of tijdens schoolvakanties

Nuttige informatie

  • Prijzen:
    € 8 / deelnemer
    + 20% administratieve kost
  • Bereikbaarheid:
    tram (7 min.) + te voet (248m - 4 min.)
    Tramhalte: Oostende Oosteroever
    Plan je rit met De Lijn Routeplanner.
  • Tip:
    Een extra begeleider voor de kleinsten is aangeraden.

Overtuigd? Of heb je nog vragen?

Bekijk onze pagina met praktische info